O nama2023-07-02T23:18:19+00:00

O nama

Kako smršati uz naš sveobuhvatni pristup

Spoj različitih terapeutskih pristupa

NutriAroma je nastala kao spoj ljubavi prema aromaterapiji i želji da se pomogne ljudima da poprave svoje fizičko i psihičko zdravlje.  Ishrana je neizostavno povezana sa tim. Spoj različitih terapeutskih pristupa može dati odlične rezultate.

Prigrlite naš entuzijazam

Kako smršati, pitate se

Progami su individualni i pristup se razlikuje u zavisnosi od osobe, njenih potreba, navika, želja, životne faze u kojoj se nalazi i kreirani su od strane diplomiranog strukovnog nutricioniste – dijetetičara. U zavisnosti od potreba uključuje se i psihoterapeut.

Razmena mišljenja

Naš pristup se ogleda u otvorenom razgovoru. Cilj nije da vas ogolimo, već da vas podstaknemo da prevaziđete loše navike u ishrani.

Upoređivanje mera

Premeravanjem preciznom vagom pravimo dnevnik dimenzija kako biste stekli uvid u napredak režima ishrane i rada na sebi.

Planiranje

Individualni pristup i planiranje navika koje pogoduju vašem zdravom životu zarad balansa fizičkog i mentalnog zdravlja.

Da li vam odgovara naš tim?

Proverite

Postoji mnogo dobrih nutricionista i terapeuta danas na tržištu, za vas je najbolji onaj koji uspe da vas razume i ostvari sa vama dobar terapeutski odnos koji će vas motivisati i pokrenuti. Taj faktor uklapanja terapeut – pacijent nije uvek lako racionalno objasniti. Ponekad nam jednostavno „legne“ energija neke osobe i zato je bitno da saradjujete sa takvim terapeutima.

nutriaroma vaš nutricionista

Vaš nutricionista

Možda niste ni bili svesni koliko je malo potrebno da se svakodnevnica pretvori u zanimljivu rutinu koja kroz set vežbi vodi ka podizanju nivoa energije. Uz pravilnu kombinaciju namirnica moguće je napraviti magičnu formulu za vraćanje vašeg tela u top formu. Mi vam možemo u tome pomoći.

Pratite naš blog

Promenom načina ishrane moguće je da promenite čitavu svoju filozofiju

Title

Go to Top